Op woensdag 1 februari hadden we een zeer geslaagde opening van het Jubileumjaar. Voorzitter Jan van Aarssen opende de avond waarbij ook stil werd gestaan bij het overlijden van oprichter Theo Willems. Wethouder Helm Verhees kwam namens B&W de felicitaties brengen.

Theo Kooter presenteerde de jubileumactiviteiten. De contracten met de sponsoren Studio Verheijen, Aannemingsbedrijf Nooyen, Parkhotel Valkenburg en vd Putten Catering & Partyservice werden getekend.

Alert administraties & advies Deurne heeft een mooie jubileum bidon laten maken die door Jürgen vd Berkmortel als eerste werd aangeboden aan het gouden lid Sjaak Kooter.

Voordat de nieuwe kleding gepresenteerd werd hield de presentator van de avond Rien van Horik een gesprek met de kledingproducent en oud renners Michael Zijlaard en Bart Voskamp van 36 cycling een mooi gesprek over hun carrière.

Het hoogtepunt van de avond was de film die op professionele wijze is gemaakt door Video club Deurne, hierbij werd op ludieke wijze de nieuwe kleding gepresenteerd. Alle leden gingen na afloop met hun nieuwe kleding tevreden naar huis. Hieronder de getoonde filmpjes en een foto impressie gemaakt door Hein van Bakel.

Overige media:

Link ED

Link Weekblad van Deurne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de “Making of 50 jaar TWC de Wekkers”, kijk dan hier.

 

 

 

 

 

Presentatie 50 jaar Wekkers “Nieuwe kleding”