“Met de Wekkers de winter door”. In deze rubriek vinden jullie mogelijkheden om in de winter om fit te blijven en contact te houden met clubleden zodat je goed voorbereid aan het voorseizoen kan beginnen. De onderstaande activiteiten zijn geen clubactiviteiten maar initiatieven van de leden zelf. Het is dan ook belangrijk dat je aansluit bij een groep die bij jouw niveau past.

Op zondag 5 maart 2023 start het weg seizoen weer.

 

Woensdag ATB
Op de woensdag middag wordt er om 13.30 uur verzameld aan sportpark de Leeuwkensbroek op de Walsberg, afhankelijk van het weer wordt een ATB-route gereden over mooie tracks in de omgeving. Info over de route is te verkrijgen bij Sjef van der Kant.

Cyclecross
Op zaterdag ochtend 09.30 uur worden door enkele fanatieke cyclecrossers op een hoog tempo diversen single tracks gereden. Verzamelen bij van de Putten. Ben je stuurvaardig genoeg of kun je het tempo aan op een ATB sluit dan bij deze groep aan. Info via Marty Beijers.

Zaterdag ATB
Op de zaterdag middag wordt er om 13.30 uur verzameld bij sportpark Leeuwkensbroek op de Walsberg. Afhankelijk van het weer wordt een ATB-route gereden over mooie tracks in de omgeving. Info over de route is te verkrijgen bij Sjef van der Kant.

Zondag half om half
Op zondagmorgen wordt er verzameld om 09.30 uur bij sportpark Leeuwkensbroek op de Walsberg. Er worden mooie routes gereden over verharde en onverharde wegen en afhankelijk welke leden erbij zijn wat stukjes over single tracks. Tijdens deze rit geldt “samen uit samen thuis”. Neem geld voor koffie mee want indien gewenst wordt er onderweg gestopt. Info is te verkrijgen bij Gerard Lutters.

Zondag weg
Enkele leden rijden in de winter door op de weg. Wegen door het bos worden zoveel mogelijk vermeden i.v.m. bladeren en de gladheid hiervan. Indien er wordt gereden wordt er verzameld om 09.30 uur bij van de Putten. Toon Reijnders is hiervoor de contactpersoon.

Zondag ATB tochten
Ga je de uitdaging aan om ATB-toertochten te rijden op de cyclecrosser of de ATB neem dan contact op met Ad van Rijsingen.