“Met de Wekkers de zomer door”. In deze rubriek vinden jullie mogelijkheden om buiten de zondag ritten extra kilometers te fietsen met clubleden. De onderstaande activiteiten zijn geen clubactiviteiten maar initiatieven van de leden zelf. Het is dan ook belangrijk dat je aansluit bij een groep die bij jouw niveau past.

Op woensdag 25 oktober 2023 start het winterseizoen weer.

Woensdag middag rit
Op de woensdag middag wordt er om 13.00 uur verzameld bij van de Putten op de Walsberg, afhankelijk van het weer wordt een route gereden op de racefiets over de weg met een stop voor koffie. Info over de route is te verkrijgen bij Sjef van der Kant.

Woensdag avond race
Op woensdag avond 18.30 uur worden door enkele fanatieke fietsers op een hoog tempo een trainingsrit van circa 60 Km gereden, verzamelen bij het viaduct bij v.d. Putten. Ben sterk genoeg en kun je het tempo aan sluit dan bij deze groep aan. Krijg je pech onderweg of word je eraf gereden rij dan zelfstandig naar huis. Info via Marty Beijers.

Zaterdag toertocht
Op de zaterdag ochtend wordt er verzameld bij van de Putten op de Walsberg. Afhankelijk van het weer wordt een route gereden over mooie landelijke wegen. Info over de route wordt via de WhatsApp groep bekend gemaakt. Info Martien Damen of Sjef van der Kant.

Fietsweekend
Op initiatief van leden zijn er de afgelopen jaren fietsweekenden georganiseerd. Leden kunnen in overleg met het bestuur initiatief nemen.

Toertochten
Op initiatief van leden is het mogelijk om gezamenlijke toertochten te rijden. Wil jij een tocht organiseren en is hiervoor draagvlak binnen de vereniging dan juichen wij dit initiatief toe en zullen wij, daar waar nodig, dit initiatief ondersteunen.