Zondag 1 oktober stond er weer een jubileum activiteit op het programma: HAPPEN en TRAPPEN.

Om 10 uur waren circa 50 deelnemers, leden en gezinsleden, aanwezig in de kantine van Sportpark Walsberg. De jongste deelnemer bijna 2 jaar oud en de oudste 79 jaar.
Nadat iedereen de koffie en vlaai had verorberd (sponsor www.degebackerij.nl) vertrokken 7 groepen richting Bakel, Rijpelaal, via Berkendonkplas en Bikkels naar Café-Zaal-Hotel Thijssen. Op het zonovergoten terras werd volop gekletst en gelachen. Er werd heerlijke soep geserveerd die er bij iedereen goed in fietste.

De route werd vervolgd via de Oostappendijk naar Ons Jantje in Ommel. Verfrissend dat biertje daar op het terras. En, alsof het nog niet genoeg was, een smaakvolle ijs in Liesel bij RW cafetaria. De laatste groep moest vervolgens nog tempo maken om tijdig op de eindlocatie, Het Spekrijt, te zijn.

Daar werd iedereen gastvrij ontvangen door Horry. Zij had een frietkar geregeld en ook de drankjes waren prima.
Alvorens de uitslag van de tijdrit bekend werd gemaakt ontving Horry een mooie bos bloemen en werd stilgestaan bij haar overleden partner en gewaardeerd Wekkers-lid Henk die in gedachte bij ons was.

Het was een zeer geslaagde happening. Mooie afstand van circa 43 km. Er is goed getrapt en lekker gehapt. De afsluiting bij het Spekrijt was uitstekend. Een leuke en geslaagde activiteit.

Hartelijk dank aan de organisatie: Frank, Henk, Annelies en Theo.

Happen en Trappen