Fietsliefhebber,

Hierbij vindt u alle informatie de over de toertocht Deurne – Deurne, deze door de NTFU erkende tocht wordt voor toerrijders op de racefiets, e-bikes, randonneurs georganiseerd.

Start locatie

De inschrijving vindt plaats in het gemeentehuis aan de Markt 1 te Deurne, deze is op de fiets vanaf diverse parkeerplaatsen in het centrum goed te bereiken. Het parkeren op zondag is gratis. Extra informatie over de parkeergelegenheid of  zie de tekening in de bijlage onder.

Fietsenstalling op de Markt

Op de markt aan de voorzijde van het gemeentehuis is een bewaakte fietsenstalling die gratis is voor deelnemers. Bij de ingang wordt u opgevangen en krijgt u een stickertje op de fiets en helm. Deze combinatie moet bij het verlaten van de parkeerplaats met fiets gelijk zijn. De fietsenstalling is geopend vanaf 07.45 uur tot circa 14.00 uur. Hierna is er geen toezicht op uw fiets, neem deze eventueel mee naar het terras indien u na afloop iets op de Markt gaat drinken.

Inschrijving

In het gemeentehuis kunt u zich inschrijven, kosten voor deelname aan deze tocht bedraagt €5,00, voor NTFU leden €4,00. NTFU leden kunnen tevens gebruikmaken van het Scan and Go principe. Bij deelname aan deze toertocht  gaan  deelnemers akkoord dat foto’s op de website en de Facebook pagina van de vereniging worden gedeeld. N.A.W. gegevens worden na afloop van de tocht conform de AVG-wetgeving vernietigd. 

Veiligheid

Veiligheid staat bij TWC de Wekkers hoog aangeschreven, ook willen wij irritatie van medeweggebruikers voorkomen. Het is dan ook van belang dat deelnemers zich houden aan de wegen verkeerswet en zijn deelnemers zelf verantwoordelijk voor het nastreven hiervan.

Toertocht 85 Km

De GPX file van de 85 Km tocht is vooraf te downloaden maar is ook bij de inschrijving op uw navigatie systeem verkrijgbaar. Uiteraard is de route met de bekende oranje pijlen gepijld. Na circa 43 km is er een pauzeplaats. De locatie is nu nog niet bekend. Vanaf deze pauzeplaats worden de 85 km en 125 km gesplitst. De 85 km gaat weer richting Deurne.

Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat de Markt in  

Toertocht 125 Km

De GPX file van de 125 Km tocht is vooraf te downloaden maar is ook bij de inschrijving op uw navigatie systeem te ontvangen. Uiteraard is de route met de bekende oranje pijlen gepijld. Na circa 43 km is er een pauzeplaats. De locatie is nu nog niet bekend. Vanaf deze pauzeplaats worden de 85 km en 125 km gesplitst. De 85 km gaat weer richting Deurne. De 125 km maakt een extra lus en komt dan voor de tweede maal op deze pauzeplaats. Vervolgens gaat ook de 125 km richting Deurne.

Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat de Markt in

Noodnummer

Bij noodgevallen kunt u de organisatie bereiken via 06-57392405, indien u gebruik maakt van dit nummer geef dan a.u.b. door waar u staat en hoeveel Km u vanaf het startpunt op de Markt in Deurne hebt gereden, de organisatie kan dan inschatten waar u staat. Natuurlijk kunt u op het traject diversen leden van de Wekkers die op de route te vinden zijn vragen om hulp.

Mocht je na het lezen van deze informatiebrief nog vragen hebben of iets niet duidelijk zijn neem dan contact op door een mailtje te sturen naar twcdewekkers@gmail.com, of stel je vraag tijdens de inschrijving op de markt. 

Alvast veel fietsplezier, met vriendelijke groet.

 

Toercommissie Deurne-Deurne 2020.

 

Deze informatie is ook te downloaden als PDF.

 

Bijlage parkeergelegenheid: