Fietsliefhebber,

Navolgend treft u alle informatie aan over de ATB-tocht van 2019. Deze door de NTFU erkende tocht is geschikt voor ATB / Cyclocross en Gravel bikes en voert de deelnemer over verharde wegen, onverharde wegen en singletracks in de omgeving van Deurne.

Start locatie en parkeren

U kunt inschrijven in de kantine van het Sportpark Leeuwkensbroek, Kuilvenweg 9, 5752 RR in Deurne. Parkeren bij het sportpark die dag helaas niet mogelijk, maar wij bieden u voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving (zie kaart).

Bewaakte fietsenstalling

Tijdens het inschrijven kunt u uw fiets stallen in de bewaakte fietsenstalling bij het sportpark. De fietsenstalling wordt tot 10:00 uur bewaakt. Na 10:00 uur is de fietsenstalling nog beschikbaar, maar wordt deze niet meer bewaakt.

Inschrijving

Inschrijven kunt u vanaf 09:00 uur in de kantine van het sportpark. De kosten voor deelname bedragen €5,-. NTFU-leden betalen €4,- op vertoon van een geldige NTFU-pas. Voor NTFU-leden bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Scan & Go.

ATB tocht 25 Km

De GPX file van de 25 Km tocht is vooraf te downloaden via ATB route 25 Km 2019. Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat het sportpark in zuidelijke richting en volg de oranje pijlen. Let op!! Er vindt een spitsing plaats (Biesdeel) voor de 45/65  en 25 Km, pauzeplaats Scouting Rijpelberg, Berkendonk 91, 5703 KB te Helmond.

ATB tocht 45 Km

De GPX file van de 45 Km tocht is vooraf te downloaden via ATB route 45 Km 2019. Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat het sportpark in zuidelijke richting en volg de oranje pijlen. Let op!!  Er vinden spitsingen plaats (Biesdeel & Bikkels) tussen de 45 en 65 Km, pauzeplaats Scouting Rijpelberg, Berkendonk 91, 5703 KB te Helmond.

ATB tocht 65 Km

De GPX file van de 65 Km tocht is vooraf te downloaden via ATB route 65 Km 2019. Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat het sportpark in zuidelijke richting en volg de oranje pijlen. Let op!!  Er vinden splitsingen plaats (Biesdeel & Bikkels) tussen de 45 & 65 Km, 1e pauzeplaats Jong Nederland Liesel, Hazeldonkseweg 1B, 5757 SL te Liessel. 2e Pauzeplaats Scouting Rijpelberg, Berkendonk 91, 5703 KB te Helmond.

Noodnummer

Bij noodgevallen kunt u de organisatie bereiken via 06-57847683. Wij adviseren u om bij de start van de tocht uw kilometerteller op 0 te zetten. Zodoende kunt u, indien u ons moet bellen,aangeven hoeveel km u al gereden heeft. Hierdoor zijn wij in staat om uw locatie bij benadering te bepalen. De organisatie bevindt zich ook op diverse plaatsen op het traject is herkenbaar aan het clubtenue van TWC de Wekkers.

Manders Fietsen Deurne

Bij de startlocatie zal Manders Fietsen uit Deurne aanwezig zijn met testfietsen. U kunt dus voor deelname aan de toertocht gebruik maken van een testfiets. Indien u gebruik wilt maken van zo’n testfiets, dan wordt u geadviseerd om tijdig een fiets te reserveren via: harald@mandersfietsen.nl. U kunt natuurlijk ook op de dag zelf proberen een testfiets te reserveren, maar het kan dan natuurlijk wel gebeuren dat deze niet meer in uw maat aanwezig is.

Naast het beschikbaar stellen van testfietsen zal Manders Fietsen ook aanwezig zijn op de pauzeplaats voor assistentie bij kleine (nood)reparaties.

Fiets reinigen

Bij het sportpark kunt u na afloop van de toertocht uw fiets schoonspuiten.

Kleedruimte m/v

Het is mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige kleedruimtes op het sportpark. U kunt aldaar omkleden en evt. ook douchen. Er wordt zowel een dames- als een herenkleedruimte beschikbaar gesteld. Let wel, u blijft verantwoordelijk voor uw eigendommen en wij verwachten dat u de kleedruimte na gebruik netjes achterlaat.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Paul Lassauw, 06-12561415.

De ATB-commissie van TWC de Wekkers wenst u alvast veel fietsplezier toe!

Informatie voor deelnemers download als PDF.