Fietsliefhebber,

Hierbij vindt u alle informatie de over de ATB-tocht Deurne 2018 van TWC de Wekkers, deze door de NTFU erkende tocht wordt voor ATB en cyclocross georganiseerd en gaat o.a. over bestaande verharde / onverharde wegen en singletracks in de omgeving van Deurne.

Start locatie en parkeren

De inschrijving vindt plaats op Sportpark Leeuwkensbroek, gelegen aan de Kuilvenweg 9, 5752 RR te Deurne, dit is op de fiets vanaf diverse parkeerplaatsen (zie kaart) te bereiken (het parkeren is gratis).

Fietsenstalling bij startbureau / pauzeplaats

Aan de voorzijde van het sportpark en op het terrein is een bewaakte fietsenstalling welke gratis is voor deelnemers. Bij de ingang wordt u opgevangen, volg de aanwijzingen van de organisatie. Onderweg op de pauzeplaats is ruimte om de fiets te parkeren (onbewaakt), volg ook hier de aanwijzingen van de organisatie.

Inschrijving

In de kantine kunt u zich vanaf 09.00 uur inschrijven tot 10.00 uur, kosten voor deelname aan deze tocht bedraagt €5,00, voor NTFU leden €4,00. NTFU leden kunnen tevens gebruikmaken van het Scan and Go principe.

ATB tocht 25 Km

De GPX file van de 25 Km tocht is vooraf te downloaden via ATB route 25 Km 2018. Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat het sportpark in westelijke richting en volg de oranje pijlen. Let op!! Tevens vindt er na de pauzeplaats (Zandbos, Strijpsebaan, Deurne) een splitsing plaats voor de 65 Km.

ATB tocht 45 Km

De GPX file van de 45 Km tocht is vooraf te downloaden via ATB route 45 Km 2018. Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat het sportpark in westelijke richting en volg de oranje pijlen. Let op!!  Tevens vindt er na de pauzeplaats (Scouting Rijpelberg, Berkendonk 91, 5703, Helmond) een splitsing plaats tussen de 45 en 65 Km.

ATB tocht 65 Km

De GPX file van de 65 Km tocht is vooraf te downloaden via ATB route 65 Km 2018. Voor deelnemers zonder navigatiesysteem, verlaat het sportpark in westelijke richting en volg de oranje pijlen. Let op!!  Tevens vindt er na de  1e pauzeplaats (Scouting Rijpelberg, Berkendonk 91, 5703, Helmond) een splitsing plaats tussen de 45 en 65 Km, 2e pauzeplaats (Zandbos, Strijpsebaan, Deurne).

Noodnummer

Bij noodgevallen kunt u de organisatie bereiken via 06-57847683, indien u gebruik maakt van dit nummer geef dan a.u.b. door waar u staat en hoeveel Km u vanaf het startpunt op hebt gereden, de organisatie kan dan inschatten waar u staat. Natuurlijk kunt u op het traject diversen leden van de Wekkers die op de route te vinden zijn vragen om hulp.

Manders Fietsen Deurne

Op het sportpark is Manders fietsen Deurne vertegenwoordigd en is het mogelijk om een fietsen te testen. Wil jij een fiets testen neem dan voor aanvang van het evenement contact op met Harald Manders harald@mandersfietsen.nl om te voorkomen dat de juiste maat er niet meer is.

Tevens zal Manders fietsen op de pauzeplaats aanwezig zijn voor kleine noodreparaties.

Fiets schoonspuiten

In de nabijheid van de finish is het mogelijk om na afloop de fiets af te spuiten.

Kleedruimte m/v

Op het sportpark is het mogelijk voor dames en heren om zich om te kleden en eventueel na afloop te douchen.

Mocht je na het lezen van deze informatiebrief nog vragen hebben of iets niet duidelijk zijn neem dan contact op door een mailtje te sturen naar twcdewekkers@gmail.com, of stel je vraag tijdens de inschrijving op het sportpark.

 

Alvast veel fietsplezier, met vriendelijke groet.

Toercommissie ATB-Deurne 2018.

 

Informatie voor deelnemers download als PDF.