Zaterdag 6 juli is de monstertocht weer gereden, om 07.00 uur werd er verzameld bij van de Putten. Ook net als vorig jaar waren wij Deurne nog niet passeert en hadden wij de eerste lekke band (gelukkig ook de laatste). Theo zou onderweg aansluiten vanuit Vredepeel, maar door de lekkenband hadden wij wat vertraging opgelopen.

De route was deze keer gemaakt via het ANWB-knoop punten route waardoor wij als wielrenners op enkele stukken werden verrast, de route ging over veel fietspaden waar wij nog niet zo vaak waren geweest, alleen de trap in Gennep was wat minder.

Uiteindelijk kwamen wij via de pond in Millingen aan de Rijn aan op de eerste pauzeplaats bij de Panoven in Zevenaar en kregen wij de koffie van een zojuist opgeleide serveerster. Ook bij het afrekenen liepen wij wederom wat vertraging op want dat had onze serveerster nog niet geleerd.

Na de koffie gingen wij richting de Posbank, inderdaad richting de Posbank, deze was namelijk niet in de route opgenomen. Door de vertragingen die wij hadden opgelopen kon dit lusje ook niet meer genomen worden. Met enige teleurstelling werd de route vervolgd richting de 2e pond en de lunch op de Nieuwe Holleweg in Ubbergen.

Alhier werden de benen weer voorzien van voeding, kreeg de serveerster de cola niet aangesleept en werden wij live op de hoogte gehouden op berichten uit de Grand Depart in Brussel. Na de pauze had Theo nog een probleempje met de ketting, wat door Frank werd gerepareerd en kon de rit vervolgd worden.

Onderweg werden wij door Hans op de hoogte gehouden door de val partij van Groenewegen en de winst van Mike Teunissen. Rond 17.00 uur waren wij op de Markt in Deurne alwaar de rit met een drankje werd afgesloten. 

Marty, Gerrie, Ad, Erik, Frank, Theo, Ria, Hans, Sjaak bedankt voor de gezelligheid en de mooie dag. Volgend jaar weer???

Marcel

Verslag Monstertocht 6 juli