Goede morgen Wekkers,

Na de eerste rit afgelopen zondag is mij de vraag gesteld om een clinic te organiseren met het thema band wisselen.
 
Hierover ben ik in gesprek geweest met Manders en willen zij hieraan meewerken. Echter is bij deelname verplicht dat je je eigen wiel meeneemt en hierbij een band gaat verwisselen. Een lid met problemen wordt dan op weg geholpen zodat hij / zij in de toekomst zelf de eigen band kan vervangen.
 
Wel zou ik graag willen weten hoeveel leden hieraan willen deelnemen zodat ik een inschatting kan maken. Wil jij meedoen stuur dan een mailtje naar twcdewekkers@gmail.com op via een privĂ© berichtje (a.u.b. niet in de groep). Zodra er meer informatie bekend is laat ik dit de deelnemers weten.
 
Wie hebben zich opgegeven:
Wico
Annelies
Fannie
Geert
Harrie
Marcel
 
Clinic “bandje wisselen”