Normaal vindt de prijzenuitreiking plaats tijdens de BBQ, de corona heeft dit jaar gezorgd voor een ludieke prijzen uitreiking.  De opening vond plaats door onze interim voorzitter Jan nadat alle deelnemende leden waren ingelogd in Zoom. Leden die problemen ondervonden werden geholpen door Marty die de host verzorgde. Waarbij opviel dat onze oudste leden hiermee geen problemen ondervond en ook bij de Kahoot quiz deden deze gewoon mee. Wel was jammer dat niet alle leden open stonden voor deze moderne manier van communicatie. En dat ruim van te voren bekend was gemaakt dat deelnemers een pakketje zouden ontvangen die voor een groot deel gesponsord waren door Manders Fietsen Deurne.

Marcel is samen met Hein onze clubfotograaf op pad geweest om de prijzenuitreiking te organiseren wat ook weer zorgde voor unieke beelden. Aan het einde van de Kahoot quiz werd ook hier de prijswinnaar een diner check overhandigd en welke met veel plezier in ontvangst werd genomen. 

Ook de reacties van de leden achteraf was erg leuk om te ontvangen!! Onderaan de pagina staat de uitslag van de Kahoot quiz

 

Verslag prijzenuitreiking en quiz