• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Hoofdsponsoren
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Foto van de maand
_hvb2914_0.jpg

Jaar Activiteitenkalender 2018

25 januari: jaarvergadering

6 mei: toertocht Deurne-Deurne

 

Deurne-Deurne 2018

Datum: Zondag 6 mei 2018

Startlocatie: Gemeentehuis, Markt 1

Organisatie: TWC De Wekkers

Afstanden op de weg: 85 km / 125 km

Afstand voor ATB: 45 km

 

Winter programma TWC de Wekkers,

Met de Wekkers de winter door, hieronder vinden jullie de mogelijkheden om in de winter contact te houden met clubleden en fit te blijven zodat je goed voorbereid aan het voorseizoen kan beginnen. De onderstaande activiteiten zijn geen clubactiviteiten maar initiatieven van de leden zelf. Het is dan ook belangrijk dat je aansluit bij een groep die past bij jou niveau.

 

Op zondag 4 maart start het weg seizoen weer.

Woensdag ATB

Op de woensdag middag wordt er om 13.30 verzameld bij sportpark Leeuwkensbroek op de Walsberg, afhankelijk van het weer wordt er een ATB-route gereden over mooie tracks in de omgeving. Info over de route is te verkrijgen bij Sjef van der Kant.

 

Spinning

Op de woensdag avond wordt er door veel leden spinning lessen gevolgd bij Fitland in Deurne van 20.30 uur tot 21.30 uur en kunnen leden deelnemen tegen een gereduceerd bedrag. Voor informatie kun je contact opnemen met Theo Franssen.

Cyclecross

Op zaterdag ochtend om 09.30 uur worden door enkele fanatieke cyclecrossers op een hoog tempo diversen single track gereden, verzamelen bij van de Putten. Ben je stuurvaardig genoeg en kun je het tempo aan op een ATB sluit dan aan bij deze groep. Info via Marty Beijers.

 

Zaterdag ATB

Op de zaterdag middag wordt er om 13.30 uur verzameld bij sportpark Leeuwkensbroek op de Walsberg, afhankelijk van het weer wordt er een ATB-tocht gereden over mooie tracks in de omgeving. Info over de route is te verkijgen bij Sjef van der Kant.

Zondag half om half

Op zondag morgen wordt er om 09.30 uur verzameld bij sportpark Leeuwkensbroek op de Walsberg. Er worden mooie routes gereden over verharde- en onverharde wegen en afhankelijk welke leden er mee zijn wat stukje over single tracks. Er wordt op elkaar gewacht. Vergeet geen geld voor koffie mee te nemen want indien gewenst wordt er onderweg gestopt. Info is te verkrijgen bij Gerard Lutters.

 

Zondag weg

Enkele leden rijden in de winter door op de weg, wegen door het bos worden zoveel mogelijk vermeden i.v.m. blad en gladheid. Alleen bij droog weer wordt er gereden en verzameld om 09.30 uur bij van de Putten. Toon Reijinders is hiervoor contactpersoon.

ATB - tochten

Ga jij de uitdaging aan om ATB-tochten te rijden op de cyclecrosser of ATB neem dan contact op  met Ad van Rijsingen.

 

Vrije trainingsritten Deurne

Vanaf februari vinden er op dinsdag avond vrije trainingen plaats op de kleine Bottel, informatie is te vinden op de facebook pagina. Hiervoor is geen contactpersoon maar kun je op een racefiets met goede verlichting aansluiten. Leden die hieraan hebben deelgenomen in 2017 zijn o.a Marty, Ad, Yorick en Erik. Informatie is te vinden op facebook,  zoek a.u.b. even naar vrije traningsritten Deurne.

 

Ledenwerving

 

fotosessie

_hvb6812_1
 
Banner
Banner